Massage i uppsala bens

Massage i uppsala bens Välkommen till Pakvis Hälsocenter på Vaksalagatan 22 A i centrala Uppsala! Här kan I vår butik hittar du mängder av massageredskap och må-bra produkter. Boka Massage Rygg, axlar, nacke eller ben 30 min, ,00 kr. ricette-cucina-italiana.org Fredrik Åsberg, Cert. Massör Dipl. Massageterapeut. Månad; Vecka. Du ligger bekvämt på Spabänk med hål för mage samt vaddering för bröst. Du kan slappna av och njuta av välbehövlig massage för Rygg, nacke, axlar och ben. Må Bra Massage grundare - Marius Domeika är doktor i medicinska vetenskaper, rygg eller ben, tränar mycket eller är frisk och vill "stressa av" och slappna av.

Må Bra Massage - Massage i Uppsala

Må Bra Massage grundare - Marius Domeika är doktor i medicinska vetenskaper, rygg eller ben, tränar mycket eller är frisk och vill "stressa av" och slappna av. Vi är en Massage salong med lång erfarenhet i Uppsala. Dessa behandlingar riktar sig mot dig som har huvudvärk, ont i axlar, armar, rygg eller ben.

Må Bra Massage är en erfaren Massagestudio i Uppsala. Här finns dom passar dig som känner av spänningar i huvud och axlar eller har värk i rygg och ben.

Må Bra Massage i Uppsala

Massage i uppsala bens För att tillgodose alla kunders behov kan Må Bra Massage arrangera en rad olika events. För företagets egennytta bidrar detta till minskade sjukskrivningar. Du kan läsa mer om cookies och javascript här.

Må Bra Massage finns i Uppsala. Jag kan bland annat komma ut med massagetält till ett företagsevent eller min massagebänk.

Jag betraktar kroppen som helhet. Utifrån dina behov erbjuder jag massage av de mest utsatta delarna av din kropp. Jag masserar axlar, rygg, säte, ben, fötter;. Må Bra Massage grundare - Marius Domeika är doktor i medicinska vetenskaper, rygg eller ben, tränar mycket eller är frisk och vill "stressa av" och slappna av. Vi är en Massage salong med lång erfarenhet i Uppsala. Dessa behandlingar riktar sig mot dig som har huvudvärk, ont i axlar, armar, rygg eller ben.

Välkommen till Pakvis Hälsocenter på Vaksalagatan 22 A i centrala Uppsala! Här kan I vår butik hittar du mängder av massageredskap och må-bra produkter. Jag betraktar kroppen som helhet. Utifrån dina behov erbjuder jag massage av de mest utsatta delarna av din kropp. Jag masserar axlar, rygg, säte, ben, fötter;. Du ligger bekvämt på Spabänk med hål för mage samt vaddering för bröst.

Du kan slappna av och njuta av välbehövlig massage för Rygg, nacke, axlar och ben.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • 1
  • 2
Close Menu